´

Tukkumyynti

Tukkumyynti

Tukkumyyntimme on keskittynyt tällä hetkellä pääasiallisesti Salon seudun alueelle sekä paikkakunnille, joissa on vähittäismyyntipisteitämme. Tämä mahdollistaa kalatilausten toimitukset pääosin asiakkaille suoraan. Mikäli toimipaikkasi on muualla, kuin Salossa tai vähittäismyyntipisteidemme läheisyydessä, ota meihin yhteyttä ja sovitaan toimituksista erikseen.

Tuotevalikoimaamme tukkumyynnissä kuuluvat kotimaiset kalat sekä tuontikalat pakasteena ja tuoreena. Näiden lisäksi tuotevalikoimastamme löytyy omassa savustamossamme valmistetut savukalatuotteet, kuten savulohifile ja omalla reseptillämme valmistetut savukalapihvit. 

Meiltä on mahdollista tilata kalaa myös, kun halutaan panostaa lähiruokaan. Tällöin katsomme, että tilattu kala on pyydetty Suomen vesiltä. Päivän kalatilanteen mukaan meiltä on mahdollista tilata lähiruokalistalle esimerkiksi Suomalaista siikaa, kuhaa ja lohta:
- viljeltynä tai vapaana kasvanutta
- kokonaisena tai fileenä
- tuoreena tai pakastettuna. 

Tuontikaloissa meillä on tuotevalikoimassamme tilattavissa eri kaloja valmiina annospaloina, esimerkiksi kampelafile, pangasiusfile, sei ja turska. Lisätietoja tuotevalikoimastamme löytyy nettisivuiltamme ”Tuotteet” –osiosta. 

Mikäli Suomalainen lähiruoka on tärkeää tai ruokalistallenne sopii paremmin tuotteet tuontikalapuolelta, ota yhteyttä meihin ja sovitaan kalatoimituksista. Tukkumyyntiimme voit ottaa yhteyttä joko nettisivuiltamme kohdasta Palaute/Tilaus tai ottamalla yhteyttä puhelimitse/meilitse: 

Harri Asp
044-7788 002
harri.asp(at)kalaliikeasp.fi

Mari Lindholm
044-7788 012
mari.lindholm(at)kalaliikeasp.fi 

© 2015 - Kalaliike Asp Oy | Kummeli Group Oy